Geplaatst op

Samenwerking Veldshop + Nieuwe druk Kostmossen

Na 12 jaar goede samenwerking gaan wij weg bij onze leverancier Hexspoor. De JBU bedankt Hexspoor voor deze jaren goede samenwerking. We wensen Hexspoor veel succes met haar opschaling.
Onze nieuwe leverancier is Veldshop geworden. Wij zijn erg blij met deze samenwerking. Veldshop is een webshop voor Natuurartikelen en zal onze bestellingen afhandelen en verzenden.

Het kan zijn dat deze maand enkele pakketten vertraging hebben opgelopen door deze verhuizing. Onze excuses hiervoor. Wij doen onze uiterste best om alle vertraagde bestellingen zo snel mogelijk geleverd te krijgen.

Veldshop

De eerste totaalleverancier voor zowel de professional als de particulier die zich met natuur & ecologie bezighoudt. Optiek, waadpakken, batterijen, petrischalen.

Veldshop.nl

Nieuwe Druk Determinatietabel Korstmossen op bomen – algemene blad- en struikvormige soorten

De tweede, licht gewijzigde, druk van de Determinatietabel voor korstmossen op bomen van Christa Heyting en Henk-Jan van der Kolk is nu te verkrijgen op onze site en in onze verkoopkisten! De prachtige tabel stelt je in staat alle algemene blad- en struikvormige korstmossen op schors te determineren met enkel een loupe!